Zonnescherm Standaard maat - 91x 220cm inclusief montageset - Schaduwdoek harmonica onder glas per vak UV bestendig/waterafstotend

Verkoopprijs:
€ 44,95
Verkoopprijs zonder BTW:
€ 37,15
Verkoopprijs zonder BTW: € 37,15
Bedrag BTW€ 7,80
Standaard prijs:
Art.nr.: ps-04-02-61
Zonnescherm harmonica schaduwdoek 91x220cm onder glas per vak UV bestendig en waterafstotend en wasbaar. Voor daklicht, overkapping veranda en serre. Zelfmontage inclusief montageset. Meerdere lengtes achter elkaar is mogelijk. Kan ook zonder vast glazen dak erboven. Levertijd is ca 3 werkweken.
Kies uw kleur
Zie tip
Accessoire
UPLOAD TEKENING EN/OF FOTO
max grootte1 MB
aantal bestanden die u kunt uploaden : 3


 Terug naar: ZONWERING OVERKAPPING

Zonnescherm harmonica schaduwdoek onder glas per vak waterafstotend en UV bestendig

voor daklicht, overkapping en serre. Kan ook zonder vast glazen dak erboven - Compleet met installatiemateriaal en handleiding - Geschikt voor zelfmontage.
Meerdere lengtes achter elkaar als de uitvalk groter dan 220cm is geen probleem.

Productomschrijving

Mooi zonnedoek om een plek in de schaduw te creëren in de tuin, serre, terrasoverkapping, veranda, daklicht of patio

Zonnedoek om een schaduwplek in je tuin te maken zonder dat het onnodig donker wordt, zoals meestal het geval is met reguliere luifels. Het doek is van waterafstotend materiaal, geen paniek als het begint te regenen dus als je het toepast als zonnerscherm zonder een glazen dak.
Inclusief benodigde montagekit/spankabels.

 • UV-bestendig, lichtgewicht, 100% polyester textielweefsel - waterafstotend kleuren polyester 140 gr m2 UV bestendig
 • Gewicht ca. 140 g / m²
 • Optimale UV- en hittebescherming (ca. 95%)
 • Wasbaar op 40 ° C
 • Stofkeuze wit, lichtgrijs, cremewit

Vanwege de geringe benodigde ruimte is deze spantechniek ideaal voor het afschermen van afzonderlijke velden/vakken bij glazen daken.

 1. Een nette oplossing: de zeilen blijven volledig in hun 'vak'
 2. Eenvoudig te verplaatsen: de zeilen glijden gemakkelijk over het hoogwaardige roestvrijstalen koord
 3. Open of sluit individuele luifels zoals jij dat wilt eenvoudig met een stevige uitschuifbare stok.

Levering inclusief montagset per vak.

 • 1x hoogwaardig roestvrijstaal draad 2mm - voldoende lengte voor 2 x de lengte voor de door uw gekozen uitval - met bijzonder glad oppervlak.
  De staaldraad van RVS met een lengte van 14 m heeft een doorsnede van 2 mm. Bovendien is de staaldraad voorzien van een bijzonder glad lichtlopend oppervlak. Let op: bij ieder spandraadpakket is een staaldraad in de benodigde lengte inbegrepen.Dit artikel dient dus als vervanging, of voor het gebruik met een ander doeleinde (wat natuurlijk altijd het geval kan zijn). Houdt er a.u.b. rekening mee, dat onze runners op draden met een andere doorsnede of een draad met een ruw oppervlak niet goed functioneren.  Dit staaldraad heeft een bijzonder glad lichtlopend oppervlak, dat mogelijk gemaakt wordt door de speciale vervaardigingswijze met de technische specificatie 1x19 (bevat centraal een draad en deze draad is door 19 andere fijne draden omwikkeld). Om runners nog beter te laten glijden, kan een drupje olie, dat u met een doekje over de draad wrijft, wonderen doen. RVS roest niet, maar laat echter verzinkt staal binnen 24 uur roesten. Zorg er dus voor dat het RVS niet direct in contact staat met andere metalen
 • 4x kabelspanner - U-element voor bevestiging met één schroef (door de verschillende schroefgaten in de steun is het draadspansysteem te monteren in het verlengde van de spandraad (muurbalk-onderbalk) of in een hoek (op de dwarsbalken).
  Door de smalle afdekkap een minimale lichtspleet tussen de balken en het zonnedoek.
 • Voldoende Uv bestendige runners met schroefje om de runners om de 30cm aan het zonnedoek te bevestigen en 4 UV besstendige kunststof stoppers per vak.
  De stopper wordt op het RVS-draad geschoven en heeft twee posities: 
  1. de eerste de stand (rust); zorgt dat de stopper zelf op draad blijft zitten, zodat deze niet zoekraakt 
  2. de tweede stand (rem); houdt het zonnezeil op de gewenste plaats. Het zeil kan dan toch nog verschoven worden, wat belangrijk is wanneer het zonnezeil schuin is opgehangen, zoals bijv. in serres/veranda's, waar het zeil eventueel naar beneden kan glijden. 
  Bescherming van het zonnezeil tegen de wind: positioneer het zonnezeil in de "geparkeerde" positie; de stopper houdt het zonnezeil ineen geschoven, zodat het zeil bij sterke wind of onweer zo min mogelijk vat heeft op het zeil.

  OPTIONEEL:
 • Stok voor het  eenvoudig verschuiven van onze zonnezeilen - 127 cm lichtgrijs bestaande uit 4x buizen, welke op elkaar gestoken worden (net als een tentstok) 1,5 cm diameter.
  lengte: 127 cm 

  diameter: 1,5 cm
  kleur: lichtgrijs 

  gewicht: 160 g

Geschikt voor Serre, Afdak, Overkapping, Veranda of Lichtstraat, Pergola, Patio.

Levertijd is ca 3 werkweken.