Lichtstraat Zadeldak Pext - Meranti hardhout met HR++ isolatieglas

Verkoopprijs:
€ 899,00
Verkoopprijs zonder BTW:
€ 742,98
Verkoopprijs zonder BTW: € 742,98
Bedrag BTW€ 156,02
Art.nr.: LS50ZG
Lichtstraat zadeldak Pext - Onderbouw geisoleerd opgebouwd met Meranti hardhout en HR++ isolatieglas - Aluminiumium klemprofiel voor waterdichte afsluiting in RAL 7016 antraciet of RAL 9010 wit.
Onderstaande afmetingen zijn de netto dagmaat. Dit is dus het gat in uw dak en de binnenwerkse maat van de lichtstraat. GRATIS OP MAAT GEMAAKT
Kies dan bij formaat voor juiste prijs en aantal vakken de eerstvolgende standaard maat groter dan u gewenste maat) Ca 4 weken levertijd.
Kleur uitvoering
Formaat constructie opbouw - Breedte x Diepte
Indien MAATWERK: Breedte x diepte = Netto gatmaat van het dak

Selecteer hierboven de standaard grotere standaard formaat voor de juiste prijs en aantal vakken
 Terug naar: LICHTSTRAAT LESSENAAR / ZADELDAK

Monteer uw eigen lichtstraat met een hardhouten geisoleerde onderbouw en HR++ isolatieglas.

VERKRIJGBAAR MET VASTE DAK GATMAAT, DAT IS DE BINNENMAAT OPBOUWMAAT 
OF WORDT GRATIS VOOR U OP MAAT GEMAAKT! NEDERLANDS FABRIKAAT. 
(kies dan bij formaat voor juiste prijs en aantal vakken de eerstvolgende standaard maat groter dan uw gewenste maat)

Deze bouwpakketten worden compleet geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en montagehandleidingen. 
U kunt direct starten.

Algemeen

 

Meer daglicht met een lichtstraat Met een Pext lichtstraat voeg je natuurlijk daglicht toe aan je woning. Dit vergroot het woongenot en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Zo verander je een donkere kamer of keuken in een lichte en comfortabele ruimte. Daarnaast oogt de kamer direct ruimer. Uniek aan de lichtstraat van Pext is dat het een kant-en-klaar pakket is wat eenvoudig te monteren is. De lichtstraat wordt onder hoge kwaliteitseisen in onze eigen fabriek in Dokkum geproduceerd. De geoptimaliseerde onderconstructie is opgebouwd uit tweelaags gegrond Meranti hardhout met zwaluwstaart verbindingen. Als beglazing is de lichtstraat voorzien van geïsoleerd/gelaagd HR++ glas Met een doorstekende bovenplaat. Dit kan eenvoudig gemonteerd worden in de meegeleverde aluminium profielen met opleg- en beglazingsrubber. Daardoor is dit daklichtsysteem gegarandeerd waterdicht (mits juist gemonteerd uiteraard).
Het unieke profielsysteem van duurzaam aluminium wordt gepoedercoat in RAL7016 of 9010 kleur. Gepoedercoat aluminium (Qualicoat gecertificeerde 2-laags poedercoating) is slag- en slijtvast en bovendien goed bestand tegen uv-licht en corrosie. Het daklichtsysteem is, op het wassen van de beglazing na, onderhoudsvrij. De lichtstraat is verkrijgbaar in twee varianten: het lessenaarsdak of zadeldak. Deze zijn leverbaar in standaard afmetingen in RAL7016 of 9010 kleur. Door het tijdloze design is de lichtstraat een waardevolle aanvulling op elk plat dak. 
• hoogwaardige afwerking
• gepoedercoat aluminium
• optimaal geïsoleerd
• gelaagd 6/15/44.2 HR++ glas
• Meranti hardhout twee-laags 130 mu onderconstructie
• compleet pakket
• alles op maat
• constructie voorbereid
• eenvoudig te monteren

 Kies als verzendmethode:  Combi order Dakprofiel