Dubbelglas Excellent HR+++ S1 coating met Krypton gasvulling - Pilkington K Glass™ N - 0.8W/m2K

Verkoopprijs:
€ 193,59
Verkoopprijs zonder BTW:
€ 160,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 160,00
Bedrag BTW€ 33,59
Art.nr.: iso-K-N
Dubbelglas S1 coating ++ met krypton gasvulling - Pilkington K Glass™ N. Hoogst haalbare isolatiewaarde - Ug-waarde van 0.8W/m2K . Totale glasdikte 18mm (glaspakket).
Kortste zijde in cm

- bv 50,20 cm (met boven de 220 cm 10% transporttoeslag)
Squareprice

Langste zijde in cm

- bv 255,53 cm (met boven de 318 cm 20% transporttoeslag)
Is de Kortste zijde de breedte of hoogte van het glas?
Kies Glasdikte/soort in mm.
Kies Spouwbreedte in mm
Spouw: ruimte tussen het glas
Afstandhouder in spouw
Vormglas - anders dan rechthoekig
upload uw tekening
UPLOAD TEKENING EN/OF FOTO
max grootte1 MB
aantal bestanden die u kunt uploaden : 5


 Terug naar: ISOLATIEGLAS HR +/++/+++

Dubbelglas S1 coating ++ met krypton gasvulling - Pilkington K Glass™ N.
Dit isolatieglas heeft voor dubbelglas de hoogst haalbare isolatiewaarde - Ug-waarde van 0.8W/m2K 
met maar 18mm totale glasdikte  (glaspakket).
Hogere isolatiewaarde is alleen met 3-dubbel glas te behalen 

Buitenruit 4mm S1 coating -10mm Spouw met krypton gas - Binnenruit *4mm Kglass N

Hierbij de link naar informatie van Pilkington over K Glass N
http://www.pilkington.com/nl-nl/nl/products/product-categories/thermal-insulation/pilkington-k-glass-nhttp://www.pilkington.com/nl-nl/nl/products/product-categories/thermal-insulation/pilkington-k-glass-n

  • Pilkington K Glass™ N draagt bij aan het verminderen van uw stookkosten en beperkt het energieverlies
  • Ug 0,8 W/m²K realiseerbaar met 18 mm glaspakket
  • Dubbelglas met de isolatiewaarde van tripleglas geschikt voor (bestaande) dubbelglas kozijnen, ideaal voor renovatieprojecten
  • Neutraler van kleur dan Pilkington K Glass™ 
  • Betere optiek met minder strooilicht dan Pilkington K Glass™

Omschrijving


Levensduur
De coating van Pilkington K Glass™ N is een “harde” online coating die tijdens de productie van floatglas in het nog hete glas gebrand wordt. Hierdoor is de coating bestand tegen invloeden van buitenaf en kan Pilkington K Glass™ N zowel als enkelglas toegepast worden of in dubbelglas met de coating aan de buitenzijde van de spouw (binnenzijde gebouw). De levensduur van de coating is gelijk aan de levensduur van het glas en zolang het glas heel blijft, blijft de coating functioneren.
Strooilicht
Pilkington K Glass™ N is een nieuwe generatie warmtereflecterende beglazing met een verbeterde optiek qua kleur en veroorzaakt minder strooilicht. Strooilicht is het effect dat ontstaat wanneer er onder een kleine hoek fel (zon)licht op een coating valt, waardoor er in de coating een licht verstrooiend sluiereffect optreedt. Dit effect is inherent aan online coatingen, omdat die qua laagopbouw in het algemeen dikker zijn dan zachte coatingen, maar het kan soms als storend ervaren worden.
Reinigen
Omdat bij Pilkington K Glass™ N de coating aan de buitenzijde van het glas zit en niet zoals bij zachte coatingen aan de spouwzijde, dient men extra aandacht te besteden aan de reiniging of onderhoud van het glas en het kozijn. Gebruik voldoende schoon water tijdens het reinigen om schuurkrassen van aanwezig vuil of zand te voorkomen. Het glas kan met een zachte, schone en niet pluizende doek of met een zachte, niet schurende spons gereinigd worden. Als reinigingsmiddel zijn alle standaard verkrijgbare niet-agressieve schoonmaakmiddelen geschikt. Voor hardnekkig vuil, vingerafdrukken of vetvlekken kan een niet-agressief op alcohol of ethanol gebaseerd oplosmiddel gebruikt worden zoals aceton en spiritus.
Onderhoud
Net als bij gewoon glas dient voorkomen te worden dat er schurende middelen gebruikt worden of metaal-glascontact ontstaat wat het glasoppervlak en dus de coating kan beschadigen. Het gebruik van schuurmiddelen, staalwol of scheermesjes kan leiden tot onherstelbare krassen in de coating en het glas. De coatingzijde van het glas mag niet gepolijst worden.
GLASZETTEN - MONTAGE INSTRUCTIES