Dakraam dubbelglas (Velux) met HR+ coating - argongasgevuld

Verkoopprijs:
€ 117,00
Verkoopprijs zonder BTW:
€ 96,70
Verkoopprijs: € 117,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 96,70
Totaal excl. 21% btw: € 96,70
Bedrag BTW€ 20,30
Total Tax: € 20,30
Art.nr.: dbg1-P
Velux glas - 1 zijde met HR +/++ coating en argon gasvulling in de spouw. Voor extra isolatie. Kies uit de tabel uw type dakraam met bijbehorende glasmaat. Deze maatvoering wel controleren. In sommige gevallen wijkt de maat en codering af. U blijft zelf verantwoordelijk voor de juiste maat. Zie hieronder de tabs voor uitgebreide informatie.
Selecteer hier uw glasmaat
Mbv uw Maatcodering (zie onderaan voor tips). Deze glasmaat in te vullen bij kortste en langste zijde in MM voor mede de juiste prijs.
Breedte in mm

- bv 50,2 cm is 502mm (met boven de 2200 mm 10% transporttoeslag)
Squareprice

Hoogte in mm

- bv 255,5 cm is 2555 mm (met boven de 3180 mm 20% transporttoeslag)
Glasdikte/soort in mm :
Afstandhouder in spouw
Accessoire
 Terug naar: VELUX / DAKRAAM

Heeft u condensvorming (lek) in uw dubbel glas of is deze gebroken?

Kies uit de tabel uw type dakraam met bijbehorende glasmaat. Zie hieronder voor uitgebreide informatie. U kunt uw oude dakraam in isolatiewaarde opwaarderen door beter glas toe te passen.

Algemeen

Vervangen bij 16mm
Bij oudere glaselementen kan het zijn dat de glasdikte 16mm is. Dan kunt u het glas vervangen met glassoort 6-*4 mm en een spouwdikte van 6mm.

Vervangen bij 24mm
Voor de meeste dakramen geleverd sinds 2001 is de glasdikte 24mm. Hierbij kunt u het glaselement ook gewoon 1 op 1 vervangen door een nieuwe ruit met een opbouw tot 24mm. Bijv 6-*4mm met een spouw van 14 mm welke dan HR++ glas is.

U heeft verder nog glasband, glasblokjes voor de positionering en de 0.5cm ventilatieruimte rondom het glas en glaskit nodig. Of u kiest voor het kitband dat speciaal handig is bij de velux ramen.

Kitstrook is direct mee te bestellen:kitstrook veluxkitstrook velux 2
Kitstrook speciaal voor Velux - 5 mtr - voldoende voor 1 raam. Wanneer u het glas van uw VELUX dakraam opnieuw wilt monteren of de kit is in de loop der tijd vergaan kunt u dit eenvoudig vervangen met het kitband pakket.
In dit pakket zit 5 meter kitband wat voldoende is voor 1 dakraam.

Dit Isolatieglas (dubbelglas) voor uw Velux dakraam bestaat uit twee glasplaten die op een bepaalde afstand(spouw) van elkaar zijn verbonden met argon gasvulling, zodat een isolerende spouw ontstaat. Aan 1 zijde kunt u kiezen voor extra dik veiligheidsglas 33.2 (6.74mm) en aan de binnenzijde van de glasplaat de nieuwste HR coating. Veiligheids dubbel glas wordt toegepast in kozijnen en ramen van gebouwen voor een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie waar tevens extra veiligheid tegen breuk vereist of gewenst is. Optioneel met Activ - zelfreinigende werking van het glas.