VERANDA DOUGLAS BOUWPAKKETTEN

NU OOK IN HET ZWART! STAALLOOK.

Info


Compleet Veranda bouwpakket (onderbouw en bovenbouw) van Douglas Duplo geschaafd glad balkhout inclusief een profielpakket voor het maken van uw overkapping met bijvoorbeeld gelaagd veiligheidsglas.
Met een houten veranda kunt u op ieder gewenst moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang. Een veranda verbindt uw tuin met de woning en geeft meerwaarde aan uw leefgenot. 
Hierdoor kunt u ’s avonds net even wat langer genieten van de heerlijke lente- of (na)zomeravond.
Alle balken zijn op maat gezaagd, duplo verlijmd glad geschaafd. Dit geeft een hogere kwaliteit dan massief geschaafd hout. 

veranda lariks staander met 2x schoor pext 2

De duplo verlijming zorgt voor minimale kromtrekking (tordering) en splijting van het hout! 
Pakket wordt geleverd met (schroefbare) aluminium profielen, sier/kliklijsten in RAL9001 of RAL7016, bevestigingsmateriaal en een handleiding. (glas niet inbegrepen) 
Vanaf 799 euro. Vanaf 3 mtr breed x  2.5 diep tot en met 8 mtr breed x 5 mtr diep en tegen meerprijs a 10% op maat. Alle balken zijn op maat gezaagd, gekantfreesd en bewerkt. Met pen en gat en zwaluwstaartverbindingen. Pakket wordt geleverd met een profielsysteem voor glas (glas niet inbegrepen) bevestigingsmateriaal en een handleiding. Vele standaardmaten vanaf 3 mtr breed x  2.5 diep tot en met 8 mtr breed x 5 mtr diep en tegen meerprijs a 6% uw veranda op maat.
Douglas hout heeft van nature een hoge duurzaamheid en sterkte. Het spint is bleekbruin, het kernhout is roze-bruin. Het kernhout valt onder duurzaamklasse 3-4.
Voordelen verlijmen van staanders en gordingen: minder kromtrekken, minder kans op scheurvormingen, sterker dan massief gezaagd.
 Stel gerust uw vragen ! 

 

VERANDA BOUWPAKKETTEN