Lichtstraat pakket - Lessenaar Pext - Douglashout met enkel gelaagd glas

Verkoopprijs:
€ 315,00
Verkoopprijs zonder BTW:
€ 260,34
Verkoopprijs zonder BTW: € 260,34
Bedrag BTW€ 54,66
Lichtstraat compleet- Lessenaar Pext - met enkel gelaagd glas - Onderbouw met douglashout - Aluminiumium klemprofiel voor waterdichte afsluiting in RAL 7016 antraciet of RAL 9010 wit.
Onderstaande afmetingen zijn de netto dagmaat. Dit is dus de GATMAAT in uw dak en de binnenwerkse maat van de lichtstraat.
Kleur uitvoering
Formaat constructie opbouw - Breedte x Diepte

Brochure-Daklicht-Lichtstraat-enkelgelaagd-Pext.pdf 

Montagehandleiding

Kant-en-klaar lichtstraat, daklicht pakket op maat, eenvoudig te monteren

Het lessenaarsdak bestaat uit één schuine zijde van meerdere vakken glas met een achterwand. Dit is geschikt voor vrije plaatsing op een dak.
Eventueel kan de lichtstraat lessenaarsdak ook als muuraanbouw voor plaatsing tegen een wand worden geleverd. (vermeldt in de winkelwagen in het tekstblok, geen meerprijs)

• douglas houten onderconstructie: opstandbalk, liggers en nokbalk.

• Aluminium profielsysteem voor de beglazing met sier-kliklijsten.

• Met enkel gelaagd veiligheidsglas.

• Alle bevestigingsmateriaal en een duidelijke montagehandleiding.

De afmetingen zijn de netto dagmaat. Dit is dus de gatmaat in uw dak en de binnenwerkse maat van de lichtstraat.

In een buitenverblijf kan het snel donker zijn. Vooral als er bomen rondom staan of bij bewolkt weer. Met een lichtstraat zorgt u er voor dat er voldoende daglicht binnen komt. Door het extra licht in de ruimte lijkt deze groter. Daarnaast vergroot u het uitzicht. Vanuit uw buitenverblijf ziet u de wolkenvelden of bomen en ander groen. Hierdoor kunt u extra genieten van uw tuin en het buitenleven. 

Het unieke aan het daklicht en de lichtstraten van Pext is de combinatie van hout en aluminium. Hierdoor ontstaat een duurzame en zeer solide constructie. Het daklicht en de lichtstraten voor overkappingen zijn uitgevoerd met enkel gelaagd glas.

Door de gunstige prijskwaliteitverhouding is dit een uitstekende oplossing om meer daglicht in de ruimte te krijgen.
De hoogwaardige aluminium profielen zijn leverbaar in wit of antraciet en hebben een tijdloos design. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk type dak.
Het daklicht en lichtstraten pakket is kant-en-klaar en volledig voorbereid. De profielen, het hout en eventueel het glas zijn exact op maat en vallen perfect in elkaar. Bij het pakket worden alle benodigde materialen en een duidelijke montagehandleiding geleverd. Het enige wat u zelf hoeft te doen is een gat in het dak maken, de lichtstraat monteren en de binnenkant afwerken.
Om een waterdicht geheel te krijgen dient na de montage de dakbedekking (niet meegeleverd) te worden aangesloten. Het daklicht en de lichtstraten hebben een lichte hellingshoek zodat water goed kan aflopen. Het complete pakket wordt onder hoge kwaliteitseisen in de Pext fabriek in Dokkum geproduceerd.