Waarom geldt het volgende?
Afbeeldingen in de webwinkel kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Over de afbeeldingen op de site zijn verschillende uitspraken te doen gezien de verschillende opties die op de site aanwezig zijn met 1 of meerdere afbeelding daarvoor.
Een afbeelding kan helaas niet exact weergeven wat u kan bestellen omdat dit alleen een impressie foto's zijn.
Omstandigheden als scherminstellingen (wel of niet gecalibreerd), maar ook de achtergrond of lichtval op in een situatie als het gefotografeerd wordt ziet er zelfs per camera anders uit. 
Er zijn meerdere uitvoeringen qua glasdikte, kleur of mattering. Glas heeft van zichzelf een groenige tint en deze komt meer naar voren bij dikker glas, aan de randen en of het standaard glas is of extra helder glas.
Koopt u bijvoorbeeld zwart gelakt glas RAL 9005. Dan kunt u vrij zeker zijn van de foto op de website met hoe de kleur en doorzicht precies uitvalt vanwege de donkere kleur en dichte RAL(gestandariseerde norm) lak op glas dat van zichzelf een wat groenige tint heeft, maar die wegvalt bij een donkere kleur die aan de achterzijde is aangebracht.Ook gelden de bovenstaande omstandigheden van scherminstellingen en lichtval en camerakwaliteit voor alle accesoires. 

U kunt dus helaas geen rechten ontlenen aan afbeeldingen op de website. 
Mocht u meer zeker willen zijn, zijn er soms monsters aan te vragen (helaas hebben we dat niet voor alle uitvoeringen beschikbaar) of kunt u standaard producten die herverkocht kunnen worden retour zenden mocht u niet tevreden zijn.